Hozzávalók 10 éhes szájhoz:
- 1,5 kg parázsburgonya
- 5 g só
- 2 g bors
- 1,5 dl ecet
- 20 dkg cukor
- 1 liter majonéz
- 1 liter tejföl
- 10 dkg bacon chips
Elkészítés:
Az összevágott parázsburgonyát egy éjszakára beáztatjuk - víz, só, cukor, újhagyma, ecetbe. Másnap leszárítjuk és majonézzel, tejföllel bekeverjük. Tálaláskor bacon chips-szel meghintjük. Valami álom!
A képen a majonézes krumpli mellett marhaszegyet látsz: só, bors, barnacukor, cayenne, koriander, vöröshagyma kell hozzá. Készítsd el a szokásos módon, de hozzáteszem, az a tuti füstös ízhez külön, speciális sütő kell, amitől megkapja azt a varázslatos, igazi, amerikai füstös ízt!
Igaz történet a Kis(s-)testvérekről, akik szót fogadtak…
Egy tál ételt és egy ágyat mindig tudok adni, de, ha ennél több kell, azt nektek kell előteremteni – így bocsátotta útjára fiait egy három gyermekét egyedül nevelő pedagógus édesanya. A fiatalemberek pedig többre vágytak, és a pincérből és a szakácsból ma sikeres étterem tulajdonos lett, amit a legidősebb gépészmérnök báty saját szakmai tudásával támogatott. Elmondásuk szerint mindent az édesanyjuk iránymutatásának, bölcsességének köszönhetnek, de ők is megdolgoztak érte. És ez egy igazi mai magyar sikertörténet, ami nem mese! Tartsatok velem egy kulináris kirándulásra az egyik legismertebb hazai BBQ étterembe!