Hozzávalók:
1 zacskó sós popcorn
10 dkg bacon
10 dkg szobahőmérsékletű vaj
2 evőkanál méz
2 teáskanál hagymapor
2 teáskanál fokhagyma por
só és bors ízlés szerint
1 teáskanál őrölt fahéj
Elkészítés:
A bacont egészben kisütjük, majd mikor már ropogós, fölszeleteljük és a többi hozzávalóval összekeverjük. Végül pedig a forrón kipattogott popcornnal összeforgatjuk.
Lager-tábor! Ilyet még nem ettél!
Ez a recept nyerte a lager kategóriában a hazai sörkorcsolya versenyt 2016-ban! Azóta több interjút is hallottam a rádiókban a Magyarország Sörkorcsolyája vetélkedőjéről, és mindenki azt mondta, ez a Tepertős rétespogácsa, a Hotel Wellamarin alkotása, valami fantasztikus! Próbáljátok ki, mert a virsli-ropi párosítás rég kiment a divatból!