Hozzávalók négy bulizóhoz:
- 80 dkg fejes káposzta
 - 4 pár virsli
 - 5 dkg füstölt szalonna
 - 1 dl fehérbor
 - borsikafű
 - késhegynyi őrölt kömény
 
Elkészítés:
Vágjuk vékony csíkokra a káposztát, majd olvasszuk zsírjára az apró kockára vágott szalonnát. Dobjujk rá a szalonnára a káposztát. Sózzuk, majd a köménnyel és a borsikafűvel ízesítsük, végül a fehérborral pároljuk puhára a káposztát. Amint elfőtte a levét, adjuk hozzá a felkarikázott virslit, és főzzük készre öt perc alatt. Megkóstolod, és rájössz, hogy Te vagy a legjobb szakács! Jöhetnek a vendégek!
Pulykavirsli-koszorú
Ez a recept még lávnynak is lenyűgöző. Az esti asztal éke lehet. Mindenki törhet belőle, a mártogatósok kellemes ízt adnak minden falatnak!… És ki ne szeretné a pizzát! Kínálj hozzá egy könnyű vörösbort vagy egy pohár hideg sört!