Hozzávalók:
Elkészítés:
A langyos vízzel felfuttatjuk az élesztőt egy keverőtálban. Hozzáadjuk az olajat, a lisztet, dolgozzuk össze, és a sót csak a végén adjuk hozzá. Amikor a tészta nem túl keménnyé összeállt, hagyjuk kelni úgy fél órát. Ezután osszuk a bucinkat 12 darabra. Mindegyikből nyújtsunk úgy egy 8 mm-es csíkot. Ezekkel kissé lazán tekerjük be a virsliket. Még negyedórás pihentetés következik, és jöhet a sütő. Időnként megforgatva süssük minden oldalát pirosra. (Ha nem akarsz a tésztával bajlódni, egyszerűen tekerd itthon kapható félig kész leveles tésztába!) Jó étvágyat!
Pulykavirsli-koszorú
Ez a recept még lávnynak is lenyűgöző. Az esti asztal éke lehet. Mindenki törhet belőle, a mártogatósok kellemes ízt adnak minden falatnak!… És ki ne szeretné a pizzát! Kínálj hozzá egy könnyű vörösbort vagy egy pohár hideg sört!