Hozzávalók
(4 adag)
● 40 deka vajbab
(lehet előpárolt fagyasztott is)
● 40 deka bébispenót
● 2 evőkanál vaj
● 2 kis fej sárgarépa
● 5 deka brokkolicsíra
● só, bors
Elkészítése
A bébispenótot alaposan megmossuk és lecsepegtetjük, majd négy tányérra elosztjuk. A babot a vajon megpároljuk, ha elkészült, összekeverjük a vékony csíkokra vágott vagy reszelt sárgarépával, és a salátára rendezzük. Megszórjuk a brokkolicsírával, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. (Forrás: Bonduelle)
Az Életforma Shopban persze sokfajta reszelőt találhatsz, többféle megoldást kínálnak, és persze nem csak zöldségekhez - van almához, csokihoz is való.
● További Életforma-receptek itt!