Hozzávalók:
- 40 dkg sertéshús felkockázva
- ½ kg krumpli
- 15 dkg leveszöldség
- 1 fej vöröshagyma
- pirospaprika
- 1 zöldpaprika
- 3 dkg zsír
- pár szem köménymag
- ¼ babérlevél
Elkészítés:
A hagymát felkockázom, a zsíron fedő alatt megpirítom. Hozzáadom a húst, és megszórom pirospaprikával. Megsózomés vízzel felengedem. a megpucolt leveszöldséget hosszában elvágom, azis mehet a levesbe, jöhet a zöldpaprika, a kömyénymag és a babérlevél is. Ráteszem a tetejét, és feltekerem a lángot. Ha az edény sípolni kezd, megigazítom a túlnyomásos gombot és visszaveszem a lángot. Egy óra alatt kész. Már csak egy palacsintát kell sütni hozzá.
Havas Dóra – Pulled Pork Taco
Senkit ne rémítsen meg a cím, ez nem más, mint egy különlegesen finom lecsó. A gasztroguruk konyháiból származó nyárindító finomságok újabb fejezetében Havas Dóra jelentkezik, aki a JOY #gasztrovagyok kategóriájának jelöltje.