Hozzávalók 4-6 éhes szájhoz:
2 szelet puha lapkenyér
1 csomag marinált lazac (0,2 kg)
50 g vaj, szoba hőmérsékletű
1 üveg SÅS SENAP & DILL szósz, lazachoz
35 g salátakeverék
1/2 dl fűszernövény a díszítéshez
Elkészítés:
Vajazd meg a kenyeret és tegyél rá lazacszeleteket. Kenj a szószból a lazacra, majd rakj rá a salátából is. Tekerd fel a kenyereket, majd vágd 2 cm-es darabokra. Helyezd egy szép tálcára, a vágott felével felfelé. Díszítsd salátalevelekkel és fűszernövényekkel. Csepegtess rá egy kis szószt és már tálalhatod is! Egészségedre!
Hamm, bekaplak falatkáim
Ezeket a guszta falatokat a minap láttam, kóstoltam egy filmbemutatón. Lenyűgözően egyszerű, gusztusos és nagyon finom. Főzőtudományra nincs szükség, egész egyszerűen csak össze kell rakni, és felszolgálni. Ez is ragyogó vendégváró, és hűsítő mondjuk egy kerti sütögetés előtt. Ajánlok hozzá egy unicumos koktélt is!