Ha munkáról van szó, két nagy szerelmem is van. Az első a televíziózás, a második a főzés. Az elmúlt több mint három évtizedben számtalan televíziós műsor létrehozásában működtem közre, volt közöttük híradós műfaj, show műsor, talk show és főzős vetélkedő is. Dolgoztam szakértőként a TV Paprikánál, az ország első számú vezető főzős műsorokat sugárzó csatornájánál, gasztronómiai szakértője voltam egy kereskedelmi csatorna főzős vetélkedőjének, és rovatvezetője vagyok egy hetilap konyhai rovatának. Amikor néhány évvel ezelőtt műsorkészítőből online tartalom készítővé váltam, egy új világ tárult fel előttem. Ekkor kapcsolódott végleg össze a főzés szenvedélyes szeretete a hivatással. Az otthonfőzök.hu-nál elsősorban saját kipróbált receptjeimet osztom meg az olvasókkal, és minden eszközzel igyekszem arra bátorítani őket, hogy igenis főzzenek otthon, tálaljanak saját készítésű ételt a családjuknak nemcsak azért, mert a főzés kreatív tevékenység, hanem mert a saját készítésű ételnek nincs párja. Ha nem kötelező feladatként vagy teherként tekintünk a főzésre, hanem önmagunk kiteljesítésének eszközére, mely által sikerélményhez jutunk, máris könnyebb lesz nekiállni még munka után is a vacsora készítésnek.