Hozzávalók:
- csirkemellfilé
- só
- bors
- kevés zsiradék
- lila káposzta
- fehér káposzta
- sárgarépa
- kis fej vöröshagyma
- majonéz
Elkészítés:
A csirkemellfiléket csíkokra vagy kisebb rögökre vágjuk, sózzuk, őrölt borssal meghintjük, és kevés zsiradékon enyhén aranyló színűre sütjük.
Rákhússal töltött avokádó
Végtelenül egyszerű ám annál finomabb előétel. Extra gyorsan elkészül, semmi macera nincs vele. Törökországban az egyik kedvencünk volt – írja kedves receptjéről Pammer Lívia! Próbáljuk csak ki!
Az amerikai káposztasalátához a lila káposztát, a fehér káposztát, a vöröshagymát és a répát vékonyra csíkozzuk, egy csepp citromlével átlocsolhatjuk, majd majonézzel összevegyítjük. Használhatunk bolti, már mosott és előkészített keveréket is, így még gyorsabban készen lehetünk ezzel az egyszerű, ám finom étellel.