Hozzávalók:
250 gramm érett sárgabarack
3 evőkanál méz
1,5 deci almalé
2 evőkanál citromlé
150 gramm málna
menta levelek a díszítéshez
Elkészítés:
A barackok héját húzzuk le, majd apró darabokra vágva tegyük turmixgép poharába. Adjuk hozzá a mézet, az alma- és citromlevet, majd turmixoljuk le. Ezután fagyasztógépben körülbelül 20 percig fagyasszuk. Kivéve a mélyhűtőből a masszát nyomózsákba töltjük, majd pohárba, kehelybe nyomva tálaljuk. Málnaszemekkel és mentalevéllel díszítjük.
Hőségriadó!
Ebben az agybomlasztó nyári melegben két dolog van, ami segít a túlélésben: a dinnye és a fagylalt. Ez utóbbi receptjeinkből készítettünk egy összeállítást nektek, használjátok, élvezzétek!