Hozzávalók:
30 dkg spagetti
3 pár virsli
10 dkg reszelhető kemény sajt
ketchup (vagy házi paradicsomszósz)
Elkészítés:
Karikázd fel a virsliket, majd a leveskockából készült lében főzd meg. Ugyanebben a lében főzd ki a tésztát is a tasakon feltüntetett idő szerint. Ha kész, keverd a virslikarikákat a tésztával össze, öntsd le ketchuppal, majd szórd meg a reszelt sajttal az egészet. Annyi sajtot hagyj a végére, hogy közvetlenül a tálaláskor is maradjon a tetejére díszíteni! Éljen május elseje! Jó étvágyat! Kínáld sörrel, a gyerekeknek házi málnaszörppel!
Fokhagymás spagetti – rém egyszerűen
Olasz tésztát készíteni olyan, mint olaszul szerelmet valami! És ehhez minden férfi ért! Hisz nem az a lényeg, hogy elcsavard egy lány fejét? Egy ilyen vacsora után minden megtörténhet! Hidd el! Ja, hogy hagyma után nem illik csókolózni? Csak próbáld meg! Azután tiltakozz!