
Hozzávalók:
- 40 deka babapiskóta
- 8 dl tejföl
- 8 kanál porcukor
- 70 deka idénygyümölcs
- 1,5 dl tejszín
Elkészítés:
Keresünk a konyhánkban egy 23x32 méretű tepsit, és az alját kirakjuk a babapiskótával. Lefőzünk egy közepesen erős kávét, és meglocsoljuk vele a piskótákat, hogy kissé átpuhuljanak. A tejfölt, a tejszínt és a porcukrot habbá felverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a tetszés szerinti gyümölcsöt.(Lehet ez málna, ribizli, magozott meggy, sárgabarack, ami egy gyümölcsös süti alkotóelemeként elképzelhető.) A már tepsiben várakozó piskótarétegre rásimítunk egy adagot a krémből, majd ismét egy sor piskóta következik, és befejezésül újra krém. Átpuhulni, pihenni hideg helyre tesszük, mondjuk nyár lévén a hideg pince vagy a hűtő a legalkalmasabb erre.

Sütés nélkül készült ez a meggyes finomság is! Ha még nem kóstoltad, akkor most kattanj rá!