Hozzávalók:
- 2 db szardínia
- 15 dkg póréhagyma
- 1 tubus kapribogyókrém (lehet ennél kevesebb is!)
- 2 citrom
- 4 keménytojás
- 1 cs petrezselyem
- kb. 8 dkg vaj
- ízlés szerint só
Elkészítés:
Vágd karikára a póréhagymát, és keverd össze a kapribogyókrémmel, az apróra vágott petrezselyemmel, illetve a halon és a tojáson kívül mindennel. Végy egy tálat, tedd rá a szardíniákat, majd csinosan rakd körbe a keverékkel. Négybe vágott keménytojásokkal díszítsd! Az ínyencek szórhatnak rá egy kis reszelt sajtot. Tálald pirítóssal!
Agglegényszendvics
Ezt a recept rém egyszerű! Nyilván ezért kapta az agglegény nevet. Anyukámtól tanultam a dupla vajas trükköt, és mindig bejött! Javaslom, kínálj hozzá paradicsomot, paprikát! Próbáld ki!