Hozzávalók 10 személyre:
- marha lapocka 0,5 kg
- sárgarépa 0,15kg
- vöröshagyma 0,3kg
- só 5g
- bors 2g
- fokhagyma 3g
- cayenne bors 3g
- kaliforniai paprika 0,1kg
- zöldborsó 0,1kg
- kukorica 0,1kg
- paradicsom 0,5kg
- angol zeller 0,1kg
- vörösbab 0,2kg
- víz 5 l
Elkészítés:
Az üvegesre pirított vöröshagymához hozzáadjuk az 1x1cm kockára vágott marhahúst. Sóval, borssal, fokhagymával, cayenne borssal ízesítjük. Amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, majd az angol zellert, a kéféle kaliforniai paprikát, a morzsolt csemegekukoricát, a zöldborsót és a vörösbabot. Mielőtt teljesen megfőne, frissen vágott korianderrel ízesítjük.Csíkokra vágott tortilla chips-szel, cheddar sajttal tálaljuk! Na, ezzel az igazán tartalmas levessel ki lehet húzni, amíg megsülnek a húsok! Jó étvágyat!
Burgonyasaláta BBQ-hoz két(Kiss)testvér módra
A magyar testvérpár hosszasan tanulmányozta náluk az eljárás csínját-bínját, majd az ott tapasztaltakkal felvértezve vágtak bele a hazai étterem kialakításába. Ennek egyik gyöngyszeme ez a majonézes krumpli – egy kis csavarral! Egy grillpartin is megállja a helyét!