Hozzávalók:
- 60 dkg szeletelt csiperkegomba
- 8 keménytojás
- 1 fej saláta
- 5 ek olívaolja
- 4 kk mustár
- 1 cs apróra vágott petrezselyem
- 1 kk cukor
Elkészítés:
Öblítsd le a gombát, majd egy teflonos serpenyőben zsiradék nélkül pirítsd át. Készíts salátaöntetet az olívából, a mustárból, a cukorból és a petrezselyemből. Vágd négybe a keménytojásokat. Az egészet keverd össze, töldsd megmosott, papírtörölközővel leitatgatott salátalevelekbe. Jó étvágyat!
Kalóriaszámolós gombás cukkini
Annak, aki bármilyen okból is diétázik, ajánljuk ezt a nagyon egyszerű gombával, paradicsommal töltött finomságot. Az összetevők mellé még a kalóriamennyiséget is leírtuk, mert semmit se bízunk a véletlenre.