Borbás Marcsi cikkek

Így készül Borbás Marcsi Márton-napi libasültje
Sokan tartanak tőle, hogy nem tudják otthoni körülmények között elkészíteni a Márton-napi fogást, pedig egyáltalán nem igényel nagy konyhai rutint. Borbás Marcsi megoszt néhány hasznos tanácsot, hogy még finomabb legyen a liba.

Borbás Marcsi frissítő szilveszteri menüje
Borbás Marcsi az év utolsó napjára készülve két receptet is megosztott. A marhahúsleves felhasználásával készített házi majonézes saláta, valamint egy savanykás csorbaleves is szerepel a szilveszteri menüben. Utóbbit még a babonás háziasszonyok is bátran elkészíthetik.

Borbás Marcsi hétköznapjai az Őrségben
Az egész ország "Borbásmarcsija" sikeres műsoraival vált szinte mindenki családtagjává. Népszerűsége titka többek között, hogy közvetlen, természetes, bármit is csinál, mintha csak nekünk magyarázná. A pandémia elején az Őrségbe költözött, de ez nem azt jelentette, hogy a munkával is felhagyott. A hét minden napján dolgozik, egy.hu oldala dübörög az online térben, új könyvét készíti elő és közben olaszul tanul. Hogy csinálja?

Kitüntetett Gasztroangyal - elsőként kapott tévéműsor Magyar Termék Nagydíjat!
Borbás Marcsi, a Gasztroangyal főszerkesztője és műsorvezetője ma vette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat. A pályázat történetében most először szerepelt televíziós sorozat a díjazottak között!