Életforma.hu


Négyborsos lazacfilé

Négyborsos lazacfilé 

Ma egy egyszerű ám annál finomabb lazacos fogás kerül a terítékre. A só mellett négyféle bors pikáns egyvelege teszi ezt az ételt igazán ízessé, a hozzá készült friss zöldfűszeres mártogatós pedig aromás kiegészítője lett. Pammer Livi megint csodát alkotott!
Mustáros-sajtos csirkemell

Mustáros-sajtos csirkemell 

Csirkemellfilét készítettem, és hogy ne akadjon meg a torkunkon, kitaláltam rá egy igencsak kedvemre való, pikáns ízű sajtos-tejszínes- mustáros fedést, amitől igazán szaftos lett, és az íze sem volt elhanyagolható. Mindemellett glutén- és laktózmentes is lett, így diétába is kiválóan beilleszthető étel.
Sajtos sertéskaraj

Sajtos sertéskaraj 

Mindig praktikusan vezette konyháját az édesanyám. Mindig tudta, mi van otthon, és mennyi ideje van egy-egy fogásra, és ez nagyon lényeges egy háziasszonynak! Ez a nem túl komplikált de rendkívül finom, szaftos hús például irtó gyorsan tálalható. Az előkészületek mindössze 15 percet vesznek igénybe, a sütőben meg mindössze 15 percet töltenek a sajtos szeletek.
Pulykamell érmék sajtos-parajos szósszal

Pulykamell érmék sajtos-parajos szósszal 

Ez a gyorsan - finomat tipikus esete! A paraj önmagában nálunk nem nagyon kelendő, ezért egy kis csavarral vonzóvá kellett tennem. Zsenge levelű bébispenót, karakteres gouda sajttal, egy kevés fokhagymával, krémes tejszínnel ötvözve, és máris olyan szósz készül, hogy megnyaljuk utána az összes ujjunkat!  Íme, a siker receptje Pammer Líviánál.  
Gyors ebéd maradékokból

Gyors ebéd maradékokból 

Maradt még tegnapról egy kis pörkölt? Esetleg van még a milánói szószból? Ott várakozik a hűtőben egy kis darált hús? Minden maradékból varázsolható egy kis kreativitással valami újdonság. Ehhez adunk most segítséget!