Életforma.hu


Őszibarackos-kéksajtos crostini

Őszibarackos-kéksajtos crostini 

Krémes, ízletes kéksajt, az édes, de mégis fanyar barack, ami kívül már puha, de belül érezhetjük a gyümölcs húsának roppanását. Még találunk kemény, ízletes őszibarackot érdemes kipróbálni ezt az ízkombinációt. Nem kell nagyon érett kéksajt, mert az nagyon domináns lenne, inkább keressünk valami frissebbet. Max azt ígéri, hogy 10-15 perc alatt összedobod! 
Töltött tojás a farsangi partimra

Töltött tojás a farsangi partimra 

Ezerféle formája ismert a töltött tojásnak. Ha vendégeket vársz, akkor is biztos befutó! Látványos, előre elkészíthető, és nem akkor kell vele foglalkozni, amikor már ott vannak a barátaid!  
Körtés, kéksajtos diós gnocchi

Körtés, kéksajtos diós gnocchi 

Hasznos, ha tartunk a hűtőben minden eshetőségre készen egy-két csomag gnocchit. Ha így teszünk, biztosan nem hoz minket zavarba, ha egy olyan vacsorát kell összedobnunk, amire nincs több 15 percnél. Mutatjuk, hogyan!
Kéksajtos rizottó

Kéksajtos rizottó 

A rizottó szerintünk a világ egyik legjobb étele. Ennél a változatnál a kevés, de jó minőségű alapanyag határozza meg az ízeket.
Egyedien pikáns: kéksajtos karfiolleves

Egyedien pikáns: kéksajtos karfiolleves 

A karfiolt sajnos sokan nem szeretik. Ha esetleg az az ellenérv, hogy unalmas lenne, vagy netán túl jellegzetes az illata (szaga?), arra van egy remek válaszunk! Így még vendégvárónak is kiváló és különleges ez a hétköznapi leves!
Brokkolis tészta

Brokkolis tészta 

A brokkoli az amerikai gyerekek spenótja, az az étel, amit utálni illik. ezt sosem értettem. Szerintem kifejezetten finom és sokféleképpen elkészíthető zöldség, aminek most egy izgalmas és egyszerű feldogozási módját mutatjuk meg.