Facebook hozzászólás

DIVAT, 2019

Így kell elfeledni a hideg napokat!

Ezek az ötletek segítenek elfeledtetik veled a telet, és lehetőséget adnak arra, hogy újra harmóniába kerülj magaddal. A kollekció darabjai támogatják az egyéniségeket és a bátorságot ahhoz, hogy az legyél, aki csak szeretnél.

A cipők és táskák olyan nőknek és férfiaknak szól, akik értékelik a színek gazdag palettáját, a kortárs formatervezést és vonalvezetést. Ezeket kiváló minőségű anyagokkal kombinálták, így egyesül a komfort és a kényelem.

Női kollekció

Kétség sem fér ahhoz, hogy a modern nők megtalálják az ízlésüknek és igényeiknek megfelelő darabokat minden napszakra és alkalomra. A nemzetközi trendeknek megfelelő modellek stílusosan gazdagítják ruhatárad.

Női sál, Kép: Kazar, Daniel Jaroszek
Kép: Kazar, Daniel Jaroszek

A tavaszi kollekcióban helyet kapnak a kígyóbőr-rajzolatú minták, amelyeket ízléses és minimális matt fényezés borít. Emellett kötött részletekként jelennek meg néprajzi motívumok, finom és hajszálvékony csíkok, valamint számos utalás az utcai divatra, amelyeket művészeti alkotások vagy graffitik inspiráltak.

Női táska, fekete, Kép: Kazar, Daniel Jaroszek
Kép: Kazar, Daniel Jaroszek

Egyes kiegészítők színekkel telített nyomatokkal utalnak vízfestményekre. Ezek életre keltik és felejthetetlenné teszik a fekete-fehér összeállításokat, és mindenkiből kiváltják a „hűha” érzést.

Női táska, Kép: Kazar Daniel, Jaroszek
Kép: Kazar Daniel, Jaroszek

A színekről elmondható, hogy a szezon összes vezető árnyalata felvonul, és a rendkívül stílusos, neutrális paletta elkerüli az egyhangúságot. Tartalmazza a bézs különböző árnyalatait a krémszínűtől kezdve a homokszínen át a kvarcrózsáig és a rendkívüli korallig, amely az év színe.

Pink női cipő, Kép: Kazar Daniel, Jaroszek
Kép: Kazar Daniel, Jaroszek

Ezek az energikus, élénk árnyalatok tökéletesen illenek a lágy anyagokhoz és az egyszerű, finom vonalvezetésekhez. A kollekció további hangsúlyos színei a föld telített zöldjei, a napos, meleg sárgák és a kifinomult, elegáns gesztenyeszínek. Ez utóbbiak elképesztően gazdag hatást adnak a bőrből készült daraboknak.

Férfi kollekció

A választék gazdag, és mint mindig, a hangsúly ebben az évben is a magas minőségű anyagokon és a kényelmen van, de megjelent néhány szokatlan és rendkívül eredeti dizájn is.

A férfiak a motívumok és modellek széles választékából szemelhetik ki a hozzájuk illő darabokat, amelyek hangsúlyozzák vagy éppen meghatározzák a stílusukat. A nemzetközi trendekhez igazodva ebben a szezonban az elegáns, üzleti cipők mellett megjelenik a kínálatban a mindennapos viseletre ajánlott cipők és tornacipők gazdag választéka.

Férfi utazótáska, Kép, Kazar, Daniel Jaroszek
Kép, Kazar, Daniel Jaroszek

A tavaszi férfikollekció tartalmaz merész, divatos elemeket is, például a nagy divatházaktól jellemzően távol álló dekoratív csíkokat. Ezek karaktert adnak a hagyományos modelleknek, és feltűnőbbé teszik a mokaszinokat és a sportcipőket is. Az utóbbiak közül több modellt az utcai művészet és a graffiti inspirált, ezeken a szivárvány színei merészen törik meg az egyhangúságot. A kiemelt sportmodellek pedig a rendkívül divatos horgolt anyagokból készültek.

Férfi cipő, Kép, Kazar, Daniel Jaroszek
Kép, Kazar, Daniel Jaroszek

A Kazar új férfikollekciója színekben is gazdag, a kék különböző árnyalatain keresztül megjelennek az erdő zöldjei, az ásványi anyagok piros színei, valamint az energikus, napos sárgák is. Ezek leginkább az olyan férfiak számára jelentenek kitűnő választást, akik merész és kifejező darabokkal szeretnék élénkíteni a ruhatárukat.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

OTTHON

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…
1 / 346

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!