HŰSÍTŐK
Legyező helyett bedobunk valamit!
Nemcsak arra szolgálnak a klasszikus nyári italok, hogy szomjunkat oltsuk velük, hanem arra is, hogy feldobjanak egy-egy komótos ebédet, egy jókedvű baráti találkozót, vagy esetleg jó kis közös tüzijáték-nézést.
Élvezzük ki a nyár ízeit! Menjünk ki a piacra, vásároljunk be bőségesen az aktuális gyümölcsökből és zöldségekből! Érdemes a készülő smoothie-hoz nemcsak gyümölcsöket, de zöldségeket is felhasználnunk, (pl. salátalevelet, uborkát, spenótot, zellert, petrezselymet, avokádót), mert ezek rendkívül vitamindúsak, de az ízük semlegesebb, nem fogja elrontani az italunkat, (maximum egy kicsit zöldesebb színű lesz a végeredmény)!
MILYEN ÍZEKET KEVERJÜNK?
- Banán – szeder
- Görögdinnye – spenót – alma
- Cékla – alma – piszke
- Őszibarack– ringló
- Őszibarack – ribizli-málna
- Piros grapefruit-körte
- Szeder –málna – ribizli
- Ananász – őszibarack – sárgadinnye
- Avokádó – banán
[/bs-text][/vc_column][/vc_row]
Osztályelső jegeskávé
Igényel némi előkészületet, türelmet és merészséget a tökéletes jegeskávé elkészítése, az eredmény azonban megéri a fáradozást. Az ismert nemzetközi kávéházlánc most megoszt pár apró trükköt arról, hogyan készíthetünk különleges kávés frissítőt, válaszul a nyári hőségre.
A legegyszerűbb, ha nem használunk mást, mint gyümölcsöt és zöldséget, (maximum vízzel hígítjuk az italunkat), és lemondunk az édesítéstől is. Ha olyan turmixot szeretnénk készíteni, ami egy kisétkezésnek is megfelel, készítsünk natúr joghurtos verziót, de a tej-alapú turmixokat hagyjuk meg télre!
(Forrás: www.vitaminsziget.com)
Hozzászólás zárolva.