Facebook hozzászólás
288

GASZTROBULI

Újévi lencsenappal zár az Advent Bazilika

Egyedülálló programmal köszönti az új esztendőt, egyben búcsúzik a látogatóktól Európa legszebb karácsonyi vására. A rendezvénysorozat záróakkordja különleges gasztronómiai élményt ígér: 2020 első napján több, több mint 5 féle lencseétel közül válogathatnak a Szent István térre érkezők.

Egyedülálló programmal köszönti az új esztendőt, egyben búcsúzik a látogatóktól Európa legszebb karácsonyi vására. A rendezvénysorozat záróakkordja különleges gasztronómiai élményt ígér: 2020 első napján több, több mint 5 féle lencseétel közül válogathatnak a Szent István térre érkezők.

Karácsonyfa a Bazilikánál, advent, 2019, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

November 22-i nyitása óta majd nyolcszázezren látogatták meg a rendezvénysorozatot. Minden eddiginél több program, jégpálya, fényfestés és egy 12 méteres karácsonyfa tették teljessé.

A vendégek mintegy 70.000 liter forralt bort ittak meg, 6784 fotót készítettek a rendezvény szelfiautomatájával, és átlag 1,5 órát töltöttek az egyedülállóan szép karácsonyi forgatagban.

Karácsinyi vásár a Bazilikánál, 2020, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Európa immár legszebb karácsonyi vására, mely az elmúlt években Budapest egyik meghatározó turisztikai látványosságává vált, január 1-én egy évre elköszön látogatóitól, és az ünnepi szokásokhoz igazodva egy különleges lencse nappal zárja a rendezvényt. A hagyományos lencsefőzelék mellett csülkös lencseleves és lencsesaláta várja a bőségben reménykedő látogatókat.

Még nem késő elindulni!

Lencseimádó cinkotai barátnőm újévi fasírtja

Lencsefasírt Kép: pixabay
Lencsefasírt Kép: pixabay

Lencsebaba szemű barátnőm, Zsuzsi minden újévre kitalál valami nagyon finomat. Most beújított, és a sok-sok szerencsehozó leves után előállt ezzel a fasírttal. Annyira jól sikerült, hogy én például mindenféle köret nélkül ettem! Mellesleg karcsúsító menü! Győződj meg róla!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!