FOGYÓZÓKNAK SZUPER!
Én így csinálom a spárgalevest
Sokan már tényelg alig várjujk ezt a kedves zöldséget, az időjárás pedig „spárgailag” igencsak kegyes volt hozzánk. Nézzük a lehető legegyszerűbbet, a levest!
Hozzávalók:
- 40 dkg spárga
- 3 dkg liszt
- 3 dkg vaj
- 1 dl tejföl
- 1 tojássárgája
- késhegynyi cukor
- só – ízlés szerint
Elkészítés:
Hámozd meg a spárgákat, és törd úgy 3 cm-es darabokra. Főzd puhára sós, enyhén cukros vízben. Készíts világos rántást a lisztből és a vajból, sűrítsd be vele a levest. Így is főzd még 2-3 percig. Tálaláskor jól keverd el a tojást a tejföllel, és add a leveshez. Jó étvágyat!
Vörös tonhalsteak baconszalonnába tekert spárgával Pammer Livitől
Születésnapi vacsorát készítettem, ugyanis megint egy évvel korosabb lettem gondoltam, adjuk meg a módját. Egészen különleges nagyon finom vörös tonhalat készítettem minimális fűszerezéssel , szaftosra sütve olyan körettel, hogy az egész vacsorát bűntudat nélkül ehettük! Jó ez csak vicc volt.. Fotózáskor vettem észre, hogy szívecske alakú a tonhalsteak amit a tányérra tettem…
Hozzászólás zárolva.