Facebook hozzászólás
136

Gyors és szuper- Rakott vegyes

Tűzálló tálba soronként lerakjuk a felkarikázott burgonyát, zöldborsót, sárgarépát ás a darált húst.

Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 25 dkg zöldborsó, 25 dkg sárgarépa, 25 dkg darált sertéshús, 5 dkg zsiradék,törött bors, só

Mártáshoz: 3 dkg zsír, 3 dkg liszt, 3 dl tej, 2 tojássárgája, só

Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, az apróra vágott sárgarépát és a zöldborsót megpároljuk. (Ha konzervet használunk, a zöldborsót nem kell párolni.) A darált húst 3 dkg zsíron megpirítjuk, borsozzuk, sózzuk. Tűzálló tálba soronként lerakjuk a felkarikázott burgonyát, zöldborsót, sárgarépát ás a darált húst. 3 dkg zsírból, lisztből világos rántást készítünk, felengedjük tejjel, jól felfőzzük, a tűzről levéve belekeverjük a tojássárgákat, és megsózzuk. A mártást a rakott zöldségre öntjük, és sütőben pirosra sütjük.

Elkészítési idő: 40 perc.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!