Gyors falatok-váratlan vendégeknek
Váratlan vendégek érkeznek, vagy csak reggel tudta meg? Semmi pánik, segítünk néhány gyors falat elkészítésével. Az obligát ropi, sós mogyoró, készen kapható hasék és egyéb „nagyüzemi” készítmény helyett íme néhány tipp, ami előre elkészíthető, könnyen tálalható, és van amihez kés-villa sem kell, elég a kistányér.
A falatokhoz többféle ital kínálható, amiből a vendégek ízlésünk szerint választanak.
A sós ételekhez könnyű fehér bor illik a legjobban, például Jásdi István 2004-es Csopaki Olaszrizlingje. De kínálhatunk melléjük egy szép száraz pezsgőt is.
A süteményhez a borok királyát, Tokaji aszút ajánlok, mely a legméltóbb kísérője is az emlékezésnek, a csendes beszélgetésnek. Az aszú édessége csodálatosan harmonizál a csokoládéval.
Hozzászólás zárolva.