Facebook hozzászólás
846

Patisszon-mártás Mártinál

Most ünnepeljük a csillagtök idényét! Kedvenc biokertészem most több darabbal is megörvendeztetett. Ezt a remek mártást találtam ki, ami remekül megy például a sültekhez, de isteni reggelre egy pirítósra kenve is!

Patisszonok egy kosrában, Kép: wikimedia
Kép: wikimedia

Hozzávalók: 

  • 30 dkg patisszon
  • 1 adag francia majonéz
  • 1 dl tejföl
  • 1 kk reszelt vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • só ízlés szerint

Elkészítés:

Magozd ki a meghámozott patisszont. Vágd kockára, főzd nagyon puhára a sós vízben. Szűrd le, törd át, hagyd kihűlni. A tejföllel hígított házi francia majonézzel jól keverd össze. Add hozzá a reszelt vöröshagymát, az apróra vágott petrezselymet, és tedd hűtőbe. Nyári sültekhez egész egyszerűen varázslatos! Viheted grill-buliba ajándékként egy csatos üvegben!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!