CITY JUNGLE
Éjjel-nappal pezsgő élet
Baristák és kávémesterek hosszú ideig tanulják a kávékészítés módszereit és titkait, így pontosan tudják, hogy az adott kávéfajtához milyen pörkölés illik, milyen kávékészítő eszközzel főzve a legfinomabb, és milyen ízekkel harmonizál legjobban. Így született meg Végh Emese alkotása is. A pezsgő nappalok és éjszakák rajongóinak álmodta meg ezt a koktélt, amely gyümölcsökkel és csokoládéval adja meg a napindító erőt és igazi agyserkentőként kísér végig a mindennapokon.
Hozzávalók:
- 27g Veranda kávé
- 1 db mangó
- 1 db ananász
- 3 kanál fehércsokoládé
- kókuszreszelék
- 1,5%-os tej
- jég
Elkészítés:
A felszeletelt ananászt a pohár aljára helyezzük, hozzáadjuk a három kanál csokit és a jeget. Ráöntjük a pépesített mangót, majd a tetejére a durvára őrölt, french pressben készített Veranda kávét töltünk. Ízlés szerint tehetünk rá kókuszreszeléket, kávébabot vagy mangót is.
Gyömbéres jegeskávé citromsorbettel Tuncsitól
Ismét összemérték tudásukat egy nálunk is jól ismert nemzetközi kávéházlánc hazai baristái, hogy újragondolják a kávézás élményét. Olyan finomságokat kellett készíteniük, amilyeneket kis gyakorlással bárki elkészíthet otthon is. Tuncsi fagyis kávéja pillanatok alatt kész egy finom grillebéd frissítő lezárásaként.
Hozzászólás zárolva.