Hozzávalók 3 főre:
2 tojásfehérje
20-25 dkg málna
2 evőkanál porcukor (paleo étrendben 3 kanál eritrit)
Elkészítés:
A tojásfehérjéket robotgéppel keményre verjük, az utolsó percekben hozzáadjuk a porcukrot is. Egy edényben villával összetörjük a málnát, ha van, egy kis málnaszörp sem rontja el az összhatást. Amikor a hab már kemény, hozzáadjuk a málnát, azzal is keverünk rajta egy keveset, majd tejszínhabbal és friss málnával dekorálva tálaljuk.
Brutál finom vaníliakrémes málnatorta
A nyár szuper velejárója a málna. Imádom, bármilyen mennyiséget képes vagyok belőle elfogyasztani. A vaníliakrém meg maga a mennyország. Használj nyugodtan fagyasztott málnát – télen én is így teszek -, lehet, hogy nem lesz olyan tökéletesen szép minden szem, mintha friss lenne a gyümölcs, de az élvezeti értéken ez mit sem ront.