10 éhes szájhoz:
- vörös, óriás fehér és chillis bab
- vöröshagyma 0,25kg
- fokhagyma 2g
- só 4g
- bors 2g
- barbecue 1L
- paradicsom 1kg
- marhaszegy 0,25 kg
- bacon 0,5kg
- barnacukor 10dkg
- worchester 5g
- víz 1L
Elkészítés:
Apróra vágott bacont lepirítunk, és hagyjuk, hogy szinte leégjen, majd kis kockára vágott marhaszegyet adunk hozzá. Összepirítjuk a vörös hagymával. Ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával, kevés cukorral, worchesterrel, kockára vágott paradicsommal és a barbecue szósszal. Visszaforraljuk, majd hozzáadjuk a 3 féle babot és a finomra vágott petrezselymet! Jöhet a nagy kanál!
TEX-MEX
Egy igazi BBQ-parti bizony egy majd egynapos program az Egyesült Államok déli részein, ahol ez nemcsak divat, de közösségteremtő program is. A grillezéssel szemben a húsnak több füsttel, lassan kell sülnie, és ez bizony időigényes feladat. Hogy addig se haljunk éhen, és ne is a sör győzzön, nem árt egy jó kis leves! Íme, a híres Kiss-testvérek pompás ajánlata! hajtsunk rá, itt a szezon!