Hozzávalók:
- 2 szelet pulykamellsonka
 - 2 szelet toast kenyér
 - 1 ek tejföl
 - 1 szelet sajt,
 - 2-3 zöld levél fodros saláta
 - 2 szem feketebors
 
Elkészítés:
Az egyik szelet kenyérből kört vágunk, a sajtból és a sonkából füleket és orrot formázunk. A nagyobb szelet kenyeret megkenjük tejföllel, arra kerülnek a salátalevelek, a sajt és a pulykamellsonka. Ráhelyezzük a kerek kenyérszeletet, majd az előre megformázott elemekből kialakítjuk a bárányka arcát.
Kolbászos ricottakrém tormával és friss kaporral
Steffel Csaba megint benézett a hűtőbe, és bátran nekiállt – idézőjelben – a takarításnak. Így jött létre ez a remek szendvicskéme is, ami létének elején egy kis apró falatkaként kezdte…