
Hozzávalók:
- 4 adag lazacfilé
- 15 dkg ördögszekér gomba
- 2 ek gyöngyhagyma (ecetes)
- rozmaring
- oregánó
- kakukkfű
- durvára tört színesbors
- só
Elkészítés:
A lazacfiléket bátran meghintjük borssal, megsózzuk, és 10-15 percig pihentetjük, majd grillen szépen megsütjük. A megtisztított gombákat hosszában felszeleteljük, és sózás nélkül kevéske olívaolajon megpirítjuk, az utolsó pillanatokban megszórjuk az aprított zöldfűszerekkel, és lecsepegtetve hozzáadjuk a gyöngyhaggymát, de csak annyi időre, hogy épp átmelegedjen majd megsózzuk. Köretnek sós burgonyát kínálunk. Jó étvágyat!
Brokkoli és szűz, avagy előttem az asztalom
Van egy csoport a fészen, ahol az Admin -Limara- minden nap felteszi a kérdést, hogy mit eszünk ma? Ma, épp amikor átnéztem a hűtőt, kipakoltam az asztalra amit el kell használni, pont akkor jött ez a kérdés; én pedig hama-gyorsan felsoroltam az előttem levő dolgokat, és hozzátettem, nnna, ezekből lesz valami…, és képzeljétek el, ez a valami lett belőle, és most se teketóriáztam vele sokat – írta az őrülten jó ételek tudója.