Hozzávalók:
tortilla lapok
egy méretes csirkemell filé
1 evőkanál olívaolaj
1 csomag Casa Fiesta fajita seasoning mix
tejföl
kaliforniai paprika, paradicsom, salátalevelek, újhagyma aprítva
Elkészítés:
A csirkehúst egészen apró kockákra vágom, majd az olajon aranybarnára sütöm. Rászórom a fűszerkeveréket, felengedem másfél dl vízzel, és a hús puhulásáig, illetve a szaft besűrűsödéséig főzöm. A tortilla lapokat serpenyőben átmelegítem, majd megtöltöm a hússal, ízlés szerint a zöldségekkel, pötyögtetek bele tejfölt, felcsavarom, és indulhat a fiesta!
Mexikói csirke Éva módra
Omlós csirkedarabok, egészséges zöldségek, forró, fűszeres paradicsom mártás. Egyszerűen tökéletes triót alkotnak, érdemes kipróbálni. És persze tág teret ad az egyéni kísérletezésnek a fűszerezésben.