Hozzávalók:
1 kg erdei szeder
60 dkg kristálycukor
Elkészítés:
Végy egy nagy fazekat, és rakd bele a szedret úgy, hogy minden sort meghintesz cukorra, míg el nem fogy. Így tedd el az egészet egy napra valami jó hűvös helyre. Másnap mehet a gázra (vagy amit használsz), és jó nagy tűzön 20 perc alatt készre főzöd. Töltsd a patika tisztaságú üvegekbe, és tartsd száraz gőzben egészen addig, amíg ki nem hűl. Már mehet is kamrába!
Túrós-erdei gyümölcsös piskótatekercs cukor és liszt nélkül
Bajnokok desszertje, ami amellett, hogy nincs benne hozzáadott cukor, rostban gazdag és igazi protein bomba! Ez az igazán csinos darab tele van fehérjével! Elképesztően finom, egyszerűen elkészíthető piskótatekercs, amihez csak pár trükköt kell megtanulnod, és máris mintha egy cukrász kezéből került volna ki a mestermű.