Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverd össze jó alaposan a lisztet a tej felével, majd jöhet hozzá a többi alkatrész. A legvégén add hozzá a maradék tejet,
Tipp!
Ebben az a jó, hogy előre el tudod készíteni, és nem akkor kell velei bíbelődni, amikor már asztalnál ülnek a vendégek!
és habverővel erőteljesen keverd össze. Vedd elő az ostyasütőt, finoman olajozd ki, majd egy kb. egy teáskanálnyit tegyél rá a masszából. Csukd le a fedelét, és mire ötig számolsz, kész is. Ha nemcsak bele akarod szúrni a fagyiba, hanem mondjuk a gyerekeknek külön tölcséres fagyit szeretnél készíteni, akkor frissen, még melegen tekerd fel egy fakanál végének segítségével! Lesz nagy öröm! Vidám partit!
Sütiben ölt testet a fagyi
Izgalmas újdonságokkal vár a Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában. A műhely a nyitás óta eltelt két évben megmutatta, hogy fagylalt, sütemény és kávé terén nem ismer kompromisszumokat, a legjobbat kívánja adni a vendégeinek.