Hozzávalók:
Elkészítés:
A hámozott krumplit megmossuk, majd keresztbe vágjuk. A tepsit jól megkenjük olajjal. A burgonyákat vágott felükkel az olajra fektetjük, másik felüket megkenjük az olvasztott margarinnal. Sózzuk, rádobjuk a rozmaring leveleit, és a 250 fokra előmelegített sütőben fél óra alatt megsütjük. Nyers zöldségekkel, salátával tálald! Remek lesz! Jó étvágyat!
Tárkonyos csirkeragu leves
Kedvelem a raguleveseket mert egyszerűen elkészíthetőek, gazdag beltartalommal rendelkeznek – akár önmagukban is elegendőek egy tartalmas ebédhez. Bármilyen húsból elkészíthető, lehet aprólék, zsírral átszőttebb sertés, csirkemell vagy borjú. Ízlés szerint váltogathatjuk az épp kedvünkre levő alapanyagokat. Nálam most csirkemellből főtt leves, sok metélőbabbal és tárkonnyal. Pammer Livi szerint diétába és gluténmentes étrendbe is beilleszthető.