a
Hozzávalók
(egy kisebb tepsihez, kb. 15 szelet)
4 tojás
25 deka kristálycukor
2 deci olaj
2 deci forralt bor
10 deka csokireszelék
1 púpozott teáskanál őrölt fahéj
30 deka liszt
1 evőkanál kakaópor
1 tasak sütőpor
20 deka porcukor
3 evőkanál rum
a
Elkészítése
A sütőt előmelegítjük. A tojásokat a kristálycukorral sűrű krémmé verjük, majd az olajat, a forralt bort, a fahéjat, a csokoládéreszeléket és a lisztet a kakaóval és a sütőporral belekeverjük. A simára kevert masszát a tepsibe öntjük, elsimítjuk, majd a sütőben (alul, légkeveréses 180 fokon) 20-25 percig sütjük. A porcukorból egy kis fahéjjal és a rummal mázat keverünk, és a süteményre csorgatjuk.
További ínycsiklandó receptek itt!
rendszeresen frissülő oldalán tájékozódhat!