50 dkg csirkemell
1 db friss ananász
15 dkg glutén és tejmentes sonkaszelet
2 dl rizstejszín
őrölt gyömbér, só, olaj
Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kissé besózzuk, és jól megszórjuk gyömbérrel. A szeletek felét egy tűzálló tál aljára pakoljuk, amibe előzőleg egy kevés olajjal kikentünk. Egy doboz lecsöpögtetett ananászkockát rászórunk a húsra, majd egy réteg vékonyra szeletelt sonkát fektetünk rá. A csirkemell másik felével az egészet befedjük, majd a rizstejszínnel leöntjük az egészet. Forró sütőben készre sütjük és párolt petrezselymes rizzsel tálaljuk. Forrás: majomkenyer.hu
Gyömbéres csirkeragu sáfrányos rizzsel
Eredeti, egészséges egytál étel nem csak ínyenceknek.Nem terheli meg a gyomrod, mégis laktat, és vendégvárónak is kiváló.