Hozzávalók:
80 dkg burgonya
3 fej vöröshagyma
4 evőkanál ecet (10 %-os)
1 evőkanál olívaolaj
1-2 evőkanál cukor
só,bors
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük. Ha kihűlt, meghámozzuk, fél centi vastag karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és szintén karikákra vágjuk. Az ecetet, cukrot, olajat feloldjuk fél liter vízben, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük egy nagy tálban. Ráöntjük a hagymás burgonyára, és alaposan behűtjük, érleljük.
Kakukkfüves tojássaláta
Mit készítsek vacsorára? Örök kérdés. Segítünk! Kakukkfüves tojássalátát készítsünk. Tizenöt perc alatt készen van, újabb 15 percre a hütőbe tesszük és már tálalható is!