Hozzávalók
● 1 nagy alma
● 1 kígyóuborka
● 1 szál póréhagyma
● 1 jégcsapretek
● 4 kínaikel-levél
● 20 deka sárgadinnye
● fél-fél deci rizspálinka és szójaszósz
● 1 citrom leve
● 1 evőkanál puhára főtt rizs
● 1 kiskanál cukor
Elkészítése
A pórét, az uborkát és a kelt vékony csíkokra vágjuk, a retket felszeleteljük. A főtt rizst összekeverjük a pálinkával, a szójával, a cukorral édesítjük, majd leöntjük vele a felszeletelt retket, és fél–egy órán át benne hagyjuk. Tálalás előtt felkockázzuk az almát és a dinnyét, és hozzákeverjük a retekhez, és az egészet jól összekeverjük.
Emellett az Életforma Shopban sokféle salátákhoz való hasznos és szép eszközt találhatsz a a kis salátás tálkáktól a kiszedőcsipeszekig.
● További Életforma-receptek itt!