Hozzávalók:

100 g sült tök
250 g Philadelphia natúr krémsajt
fél teáskanál őrölt fahéj
csipet őrölt szegfűszeg
bő centiméternyi friss gyömbér reszelve
Elkészítés:
Az elősütött sütőtök belsejét villával nyomkodjuk szét, adjuk hozzá a krémsajtot és a fűszereket, majd alaposan keverjük össze.

Kapros-lazacos szendvicskrém
Hozzávalók:
100 g füstölt lazac
egy markényi friss kapor
250 g Philadelphia natúr vagy zöldfűszeres sajtkrém
pár csepp citromlé
Elkészítés:
A hozzávalókat a citromlé kivételével tegyük egy aprítógépbe (cutterba), és jól turmixoljuk össze. Sózni nem kell, mert a sajtkrém is enyhén sós, és a lazac is. Amikor készen van, egy spatula segítségével keverjük el a citromlével.
Királyi reggeli
A világ egyik vezető krémsajt márkája úgy döntött, hogy reprezentatív kutatást készít arról, milyen fontosnak tartjuk mi, magyarok a reggeli étkezést, hányszor ülünk le az asztalhoz a nap kezdetekor, és mi alapján választunk ételt. Mutatjuk, mire jutottak!