Hozzávalók négy éhes szájhoz:

- 50 dkg sertés- (vagy pulyka-) hús
- 2 tojás
- 2 zsemle
- 1 kis fej vöröshagyma, vagy egy cs. újhagyma
- gombóconként egy kocka trappista sajt
- só, bors
- gombóconként 2 szelet bacon szalonna
Elkészítés:
Kevés tejbe áztasd be a zsömléket, majd nyomkodd ki, keverd vele össze a húst, a megpirított hagymával, a felvert tojásokkal és a fűszerekkel! Készíts úgy húsgombócokat, hogy a közepébe tégy egy 1x1 cm sajtot, majd készíts gombócot, és a fotó szerint baconszeletekkel. Nem túl forró olajban süsd ki!
Előre is el tudod készíteni, adj hozzá salátát, és kész! Jöhet a falatkázás és a traccsparti! Jó étvágyat!
Már írtam Nektek egy friss fasírtól is. Szerintem a kettőt lehet ötvözni! Próbáld ki!