Hozzávalók (egy adag)
● 12 deka csirkemell
● 6 deka paraj
● 4 deka mozzarella
● bazsalikom, szurokfű (oregano), fokhagyma
● 7 deka vadrizzsel kevert rizs
● 20 deka zöldpaprika
● só
● ecet, édesítőszer
Elkészítése
A vékonyra szeletelt húst enyhén sózzuk, befűszerezzük, ráhalmozzuk az alaposan megmosott és lecsöpögtetett parajleveleket, a szeletekre vágott mozzarellát, feltekerjük, és alufóliába csomagoljuk. Egy tűzálló tálba helyezzük őket, felöntjük vízzel - körülbelül 2 centi legyen az edény alján -, és sütőben puhára pároljuk. Felszeletelve, kevert rizzsel és paprikasalátával tálaljuk. (Forrás: majomkenyer.hu)
számos különböző méretű és formájú
hőálló edény között válogathatsz!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hurendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!