Hozzávalók személyenként:
- 1 szál pulykavirsli
- 1 kis cukkini
- 1 kápia paprika
- ½ fej lila hagyma
- 1 hot-dog kifli
Aiolihoz:
Elkészítés:
A grillt felforrósítjuk és megkenjük olívaolajjal. A cukkinit hosszában vékony szeletekre, a paprikát csíkokra, a hagymát karikákra vágjuk. A virslit és a zöldségeket meggrillezzük. Sózzuk, borsozzuk.
A zöldségeket és a virslit hosszában bevágott hot-dog kiflibe töltjük. Az aioli hozzávalóit simára keverjük, a hot-doggal kínáljuk.
Pulykahúsos bruschetta
Farsangkor a pulyka sem alszik! Íme egy remek különlegesség, ha el akarod kápráztatni a barátaidat! Ez a recept biztos siker, és Te is tutira el tudod készíteni! Aki tehát azzal takarózik, hogy nem hív vendégeket, mert nem tud főzni, az nem is akar! Kapd össze magad, mert egy kellemes, jó kis beszélgetés kikapcsol, és mindennél többet ér! Rajta, hívj vendégeket a hétvégére!