Hozzávalók (4 főre)
- 40 dkg pulykamell
 - 40 dkg fussili
 - 1 citrom reszelt héja és leve
 - 2 gerezd fokhagyma
 - 1 érett avokádó
 - 1 marék petrezselyem
 - só
 - bors
 - kevés olívaolaj
 
Elkészítés:
A tésztát bő vízben kifőzzük, olajjal meglocsoljuk, átkeverjük, félretesszük. A pulykamellet falatnyi kockára vágjuk, sóval, borssal meghintjük, és forró serpenyőben kevés olajon aranybarnára sütjük. Közben hozzáadjuk az áttört fokhagymát is. A serpenyőbe tesszük a tésztát, a citrom reszelt héját és levét. Jól összekeverjük a felkockázott avokádóval. Petrezselyemmel tálaljuk.
                
                    
A pulykamelles-cukkinis-lilahagymás masnitésztát próbáltad már? Adjuk hozzá a receptet,kattints!