Hozzávalók 4 főre:
12-16 szelet toastkenyér
10-12 szál vékony virsli (a legjobb a roppanós)
Ízlés szerint mustár, ketchup, majonéz
25 dkg sajt (én simát és füstöltet kevertem)
vaj
Elkészítés:
A toastkenyerek egyik felét megvajazzuk, ez lesz kívül. Párokba rendezzük, az egyik belső oldalukat megkenjük ketchup-pel, a másikat mustárral (vagy ki mivel szereti). Az egyik felükre halmozunk a reszelt sajtból, majd rájuk teszünk 3 db fél virslit. Erre ismét teszünk egy kupac sajtot, majd ráborítjuk a másik kenyérszeletet, a vajas fele legyen kifelé. Szendvicssütőben ropogósra sütjük.
Kolbászos szendvicspogácsa – csak dupla adagban
A jó szomszédi viszony a receptcseréken is lemérhető. A kóstolók jönnek-mennek, így került hozzám ez a finom pogácsa recept is. A kolbászos korona miatt olyan az ízvilága, mint egy frissen készített melegszendvicsnek. Egy problémája van, csakis dupla adagban érdemes sütni, mert gyorsan fogy.