Életforma.hu

GASZTRO

Schobert Norbi szerint 23 éve senki nem mert vele úgy beszélni, mint Sárközi Ákos

Összecsapott Schobert Norbi és Sáközi Ákos séf a Konyhafőnök VIP-ben.

Schobert Norbi és Sárközi Ákos egymásnak feszült a Konyhafőnök VIP-ben. Ráadásul ez olyan momentum volt Norbi életében, amire 23 éve nem volt példa. A fitnessguru szeret másokat kritizálni, ám a Konyhafőnök VIP adásában most ő kapta meg ugyanezt az egyik séftől, történetes a Michelin-csillagos Sárközi Ákostól.

Az egészséges életmód nagykövete, és a fél országot lefogyasztó Schobert Norbi stroke-ja után először áll kamerák elé. Néhány hónapja történt rosszulléte után Schobert Norbi a Konyhafőnök VIP-ben mutatja meg főzési tehetségét. Norbi a saját bevallása szerint szívesen főz, és a hétfőn elrajtoló Konyhafőnök VIP-ben ezt szeretné megmutatni. Csakhogy az itt versenyző sztárok a séfektől jócskán kapnak kritikát, hiszen az elkészült étel tálalására nagyon oda kell figyelni.

Schobert Norbi kemény kritikát kapott (Foto: RTL Klub)

Norbi a legutóbbi adásban zöldbabfőzeléket készített, ám a tálalása nem nyerte el a zsűri tetszését. Pontosabban Sárközi Ákosét, aki nem félt ezt megmondani neki, és arra kérte Norbit, hogy tálaljon újra és ezt a tálat vigye a zsűri elé.

Huszonhárom éve senki nem merte rám emelni a hangját, senki nem mert engem face to face kritizálni. Sárközi Ákos volt az első, már ezért megérte elmenni a műsorba.

mondta Norbi, akit utoljára az ezredparancsnoka teremtett le a Rendőrségnél 1998-ban.

A Konyhafőnök VIP új évadában a jól megszokott zsűri ezúttal a hazai hírességek konyhai készségeit kritizálja. Fördős Zé és Michelin-csillagos zsűritársai, Rácz Jenő és Sárközi Ákos egyáltalán nem kímélik a résztvevőket, ezalól Norbi sem kivétel. 

Az első adásban a zsűri döntése alapján Gyulai “Fresh” Viki hagyta el a konyhát, így számára véget ért a verseny A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Itt nézheted meg a videót, amiben 23 év után Sárközi Ákos leteremti Schobert Norbit.

 

Ezt is olvasd el:


Prémiumételek házhoz: luxus vagy hétköznapi realitás?

Prémiumételek házhoz: luxus vagy hétköznapi realitás? 

Ki ne örülne annak, ha minden nap éttermi minőségű fogásokat fogyaszthatna? Régen ez csak a kiváltságosok luxusa volt, de mostanra akár a hétköznapjaink részévé is válhat. Persze, ehhez kellenek olyan szolgáltatók, akik nem egyszerűen csak kiviszik a meleg ebédet, hanem odafigyelnek a minőségre is.
Szemes vagy kapszulás kávé? Melyik a gazdaságosabb?

Szemes vagy kapszulás kávé? Melyik a gazdaságosabb? 

A mindennapi kávézás élménye kétségtelenül sokféle lehet. Valaki a gyors megoldásokat, mások a hagyományos módszereket részesítik előnyben. De vajon melyik a kedvezőbb választás, ha pénztárcánkat és környezetünket is számításba vesszük?
Nem csupán az ételről, a hozzá illő borról is érdemes gondoskodni!

Nem csupán az ételről, a hozzá illő borról is érdemes gondoskodni! 

Alig akad olyan hölgy, aki élete valamely pontján ne látta volna vendégül élete párját vagy épp a legjobb barátait egy fantasztikus vacsora keretein belül. Persze alkalmasint nagyszerű élmény étteremben randevúzni, ahol semmiről nem kell gondoskodni, csupán jól kell választani.
Immunerősítés felsőfokon: mire figyelj?

Immunerősítés felsőfokon: mire figyelj? 

Vajon hogyan tudjuk egész évben épségben tartani az immunrendszerünket? Pár évvel ezelőtt, amikor a koronavírus-járvány kitört, akkor szinte napi szinten foglalkoztunk vele, azóta azonban kicsit háttérbe szorult. Pedig mindenki szeretné elkerülni a fertőződést.
Készíts saját kezűleg gyulai kolbászt!

Készíts saját kezűleg gyulai kolbászt! 

A gyulai kolbász szinte minden magyar család hűtőjében ott lapul, ennek ellenére sokan nem tudják, hogy az eredeti recept alapján otthon is elkészíthető. A mai cikkünkben eláruljuk, hogyan.
Poharak, kések a vendéglátóiparban

Poharak, kések a vendéglátóiparban 

Az ételfogyasztás természetes módon társul az italfogyasztással, ezért az éttermek számára létfontosságú, hogy minden italféleséghez rendelkezzenek pohárral, hiszen a fogyasztási élmény kizárólag így lesz teljes. Különösen fontos ez a boroknál, ahol az ital élvezetéhez hozzátartozik annak megtekintése, megszagolása, kóstolása, ezekhez pedig megfelelő borospohárban kell szervírozni a nedűt.
Tejmentes zebratorta, ami tényleg szem-szájnak ingere

Tejmentes zebratorta, ami tényleg szem-szájnak ingere 

Vannak napok, legyenek azok ünnepnapok vagy csak egy egyszerű hétköznapok, amikor valami igazán különleges finomságra vágyunk. Ilyenkor elvárható, hogy az édesség finom és szemet ingerlő is legyen, ha meg a legtöbb ételérzékeny is fogyaszthatja, az maga a csoda. Egy ilyen tej-, glutén- és cukormentes sütemény, a limekrémes zebratorta receptje, ami ráadásul a paleo étrendbe is tökéletesen beleilleszthető.
Nemes célt tűz ki a Waterdrop az óceánok világnapja alkalmából

Nemes célt tűz ki a Waterdrop az óceánok világnapja alkalmából 

Az óceánok világnapján megjelenő exkluzív, sorszámozott Waterdrop üvegkulacs a tengerek jól ismert csodáit idézi, értékesítéséből pedig közvetlenül hozzájárul a fejlődő országok ivóvíz-ellátottságának növeléséhez.
A SPAR legfrissebb kutatási eredményei megmutatták: megéri a minőséget képviselni

A SPAR legfrissebb kutatási eredményei megmutatták: megéri a minőséget képviselni 

A tudatos vásárlók fontos szempontnak tartják, hogy a polcokon lévő termékek és csomagolásuk, a logisztikai és az élelmiszer-termelési folyamatok átláthatóak legyenek, és hogy a minőségét nemzetközi szabványok tanúsítsák - ez derült ki a hazai üzletlánc megrendelésére készült átfogó év eleji kutatásból.
A gázgrillek legjobb tulajdonságai

A gázgrillek legjobb tulajdonságai 

A nyári szezon közeledtével sokakban merül fel a gondolat, hogy érdemes lenne beszerezni egy új grillsütőt. De a választás már nem annyira egyértelmű. Rengeteg kérdés merülhet fel ennek kapcsán, amikre csak hosszas kutatás és kérdezősködés után kapunk választ. A következő cikkben bemutatjuk, hogy miért és kiknek érdemes egyáltalán gázos típusú kerti grillsütőben gondolkodnia.