Hozzávalók:
- 1 db baguette
- olívaolja
- fűszervaj
- pármai sonka
- tömbös parmezán sajt
Elkészítés:
Szeleteld fel a baguette-et másfél centis darabokra. Kenőtollal kend meg mindkét felét olívaolajjal. Tedd 200 fokra felmelegített sütőbe, és 6-8 perc alatt süsd készre úgy, hogy félidőben megfordítod. Kend meg egy kis fűszervajjal a szeleteket, ha nincs otthon, vajat keverj össze egy kis sóval és apróra vágott petrezselyemmel vagy kaporral.Tégy minden szeletre egy kis pármai sonkát, és reszelj rá néhány parmezánforgázsot, és kész! Egy félméteres baguette-ből kb. 33 kis miniszendvics lesz. Ígérem, a vendégeid nagyon elégedettek lesznek! Jó étvágyat!
Croque Monsieur, a francia melegszendvics
Isteni finom, és hát az a helyzet, hogy bizony nem diétás étel. De bánja a csuda, néhanapján ki lehet rúgni a hámból, nem igaz? Jöjjön egy csábító francia bisztró étel!