a
Hozzávalók
● fél kiló olasz spagetti
● fél deci extra szűz olívaolaj
● 10 deka rukkola
● 15 deka kecskesajt
● 15 deka pármai sonka
● 5 deka napon szárított paradicsom olajban
● 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése
Az „al dente”-re főzött spagettit átforgatjuk az olívaolajon megpirított fokhagymaszeletekkel, belekeverjük a szárított paradicsomot, a ruccolát, tányérra halmozzuk, megszórjuk a reszelt kecskesajttal és a csíkokra vágott pármai sonkával. Friss koktélparadicsommal díszítjük.
Életforma-tipp

az Életforma Shopban!
További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
a
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!