
A hosszan kelesztett teljes tönkölykenyér nem olyan, mint a finomított fehér lisztből készülő, annál tömörebb kicsit rendkívül intenzív ízű, magas tápértékű, laktató, másnap is finom, nem morzsálódó, szépen szeletelhető. A receptet ITT olvashatod!
Az ír szódás kenyér, ahogy a nevéből is sejthető, szódabikarbóna hozzáadásával lett nagyon lágy szerkezetű. Igazi uzsonnás szendvicsnek való. Kattints tovább a receptért!
Másfél óra alatt elkészül ez a különleges krumplis - diós kenyér, amely a dobogó harmadik fokára küzdötte fel magát. A receptért IDE lapozz!
A második legolvasottabb cikkünk nem egy recept, hanem egy kenyértárolásról szóló írásunk volt, sok-sok hasznos információval. Ha még nem olvastad, kattints ERRE az oldalra, érdemes!
Vajon melyik kenyeret sütöttétek (vagy legalábbis a receptjét olvastátok) a legtöbben? A number1 kenyerünket itt találjátok meg!
Jó munkát, jó étvágyat!