Hozzávalók:

Krémhez:
- 30 deka háztartási keksz
- 2 csomag csokis pudingpor
- 5 kanál cukor
- 8 deci tej
- 10 deka főzőcsoki
- 10 deka kókusz reszelék
- 15 deka darált dió
- 20 deka vaj
- 1 csomag vaníliás cukor
Lapokhoz:
- 20 deka háztartási keksz
- néhány banános csoki
- 2 csomag habtejszín
- 10 deka túró (v tejföl,esetleg mascarpone)
- csoki reszelék
- pici rum
- szükség szerint tej
Hozzávalók:
Krém: A szokásos módon (előírás szerint) a tejjel és a cukorral megfőzzük a pudingokat és kihűtjük. A kihűlt pudinghoz hozzáadjuk a felolvasztott főzőcsokit, a megpuhult vajat, a darált diót, a kókuszreszeléket és csomómentesre keverjük. Ne ijedjünk meg, ha kicsit lazább krémet kapunk! A simára kevert masszához most hozzáadjuk a 30 deka feldarabolt kekszet,amit óvatosan beledolgozunk.
Tészta: Mélyebb hőálló edény (vagy kisebb tepsi) aljára beleteszünk 1o darab "kocka kekszet",(kb ekkora legyen a méretes edény) majd a krémmel megkenjük. Erre jön a következő keksz réteg, aminek a közepére rakhatunk banános csokikat (elhagyható) majd ismét krém, és a műveletet addig folyatjuk amíg vannak hozzávalók.( Igény szerint kevés rummal időnként meglocsolhatjuk a sorokat) A sütemény befejezése egy kekszsor lesz. A készítményünket lefóliázzuk és hideg helyre tesszük megdermedni.
Tálaláskor kidíszítjük tejszínhabbal és megszórjuk csokireszelékkel.
Ha az ünnepi asztalt és a vendégeket is el szeretnéd kápráztatni, akkor íme egy másik pudingos, sütés nélküli csoda! Természetesen sütés nélkül készül ez is!