Hozzávalók:
- virsli
- sajt
- szalonna
- pirítós vagy bagett
- paprika, paradicsom, újhagyma...
Elkészítés:
Ha műanyag borítású a virsli, akkor húzd le róla. Éles késsel hosszában vágj bele egy zsebet. Ismétlem, zsebet, mert ha teljesen átvágod, kifolyik belőle minden! Vágd vékony csíkokra a sajtot, a szalonnát. Az utóbbit be is vagdoshatod, mint a "kakastaréjt". Párosítva rakd bele a virsli "zsebébe", majd tedd a grillrácsra, majd a grillbe. Ha tényleg nagyon sokan drukkolnak nálatok, teheted tepsibe, majd a sütőbe is A sajton és a szalonnán fogod látni, amikor kész. Amíg sül, megmosod a zöldségeket, megpirítod a kenyereket. (Lehet kapni elősütött bagetteket, azzal is nagyon finom! Amikor kész, óvatosan csúsztasd a meccsnézők elé, és fogadd elnéző mosollyal, ha minden elfogyott, és elfelejtik a szót: köszönöm! (Majd másnap!...) Sok szerencsét!
Ha kíváncsi vagy még pasis kajára, nálunk még találsz!